top of page
Obrázek autoraKateřina Medřická

Pražské dentální dny 2023

Aktualizováno: 21. 2.

Ve dnech 13. a 14. října 2023 proběhl na pražských Letňanech 26. ročník mezinárodního kongresu Pražské dentální dny. Společným tématem letošního ročníku bylo "Jedno tělo, jedna medicína."

Akce je pořádána ČSK a je určena nejen pro studenty zubního lékařství, ale také pro lékaře. Letošní ročník nabízel kromě odborného programu též spojení s Pragodentem, mezinárodním dentálním veletrhem.

Odbornou část programu obou dní tvořily různorodé přednášky českých i zahraničních lékařů, a to nejen stomatologů, probíhající na několika sálech. Jejich témata zavedla posluchače do světa chirurgie, parodontologie, ortodoncie, endodoncie, pedostomatologie, onkologie a mnohých dalších. Nechyběly samozřejmě přestávky na kávu, občerstvení a oběd. 

V pátek čekal na účastníky po náročném, informacemi nabitém dni, večerní program ve formě koncertu, kde mimo jiné zazněla i skupina Mirai, a večeře v podobě rautu. Kromě zajímavých přednášek představuje celá akce pro studenty také příležitost setkat se se svými kamarády a kolegy z ostatních lékařských fakult. 


40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page