top of page
Obrázek autoraKateřina Medřická

45. Valná hromada

První listopadový víkend minulého roku se v Hradci Králové uskutečnila již 45. Valná hromada. 


V pátek jsme akci odstartovali společnou večeří, kterou následovala přednáška ze světa dentoalveolární chirurgie od paní MUDr. Heleny Doležalové, PhD. Zábavným zakončením prvního dne nebylo nic jiného, než zubařský PubQuiz.


Po sobotní snídani jsme vyrazili do kampusu Lékařské fakulty v Hradci Králové, kde proběhlo jednání výkonné rady. Ta zde odprezentovala svou dosavadní práci za uplynulý rok, diskutovala budoucí fungování a zlepšování spolku – mezi diskutované body patřilo: schválení rozpočtu, nadcházejí plánované akce na celorepublikové i lokální úrovni, možnost budoucí spolupráce se sponzory a detaily průběhu Kongresu Studentů Stomatologie na rok 2024. Proběhla rovněž volba nových funkcionářů.

Kromě cenných informací získali funkcionáři také hodnotné dárky od našich sponzorů – HDT Dental, Curaprox a Henry Schein, kterým tímto děkujeme za jejich podporu.


Sobotní den byl završen zážitkem v podobě společné hry laser game. 

Výkonná rada

Národní funkce

Lokální funkce

Nejsilnější jedinci si v neděli troufli ještě na turistickou procházku po Hradci Králové, jejíž sladkou tečkou na závěr byla návštěva kavárny Le Waff, které děkujeme za ochotu a výborné vafle. 

Je také třeba zmínit, že se kromě členů našeho studentského spolku, zúčastnili také zástupci Slovenského spolku študentov zubného lékarstva - viceprezident Michael Jenča a hospodář Ruben Kotrady, kterým za jejich návštěvu děkujeme. 


Poděkování patří všem, kteří se Valné hromady zúčastnili, a to jak za jejich odvedenou práci pro SSSČR, tak za příjemné strávení společného víkendu. 


40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page